Finance Force
Finance Force

Welkom op mijn website waar ik op interim basis onder de naam Finance Force financiële en fiscale dienstverlening aanbied.

Als interim manager neem je de verantwoordelijkheid voor het realiseren van doelstelling binnen het gevraagde aandachtsgebied. Ik streef naar procesoptimalisatie en productiviteit en geloof in teamprestatie én aandacht voor de medewerkers als motor achter het behalen van afdelingsdoelstellingen.

Ik ben sterk in het maken van de verbinding, als leidinggevende naar collega's maar ook tussen de onderling samenwerkende afdelingen. Ik heb ruime ervaring opgedaan met het begeleiden van medewerkers gedurende verander- en verbeterprocessen. Gedurende mijn opdrachten vorm ik een team gemotiveerde verantwoordelijke en betrokken medewerkers met aandacht voor de geldende kernwaarden. Plezier in je werk, betrouwbaar (afspraak is afspraak) dragen bij aan de gewenste bedrijfscultuur. Door op inspirerende wijze te verbinden wordt draagvlak gecreëerd en dit bevordert de positieve ontwikkeling van de medewerkers.

Alhoewel ik zelf niet binnen de kaders van een functie denk zou ik mijn werkervaring het beste kunnen vertalen naar functies zoals Hoofd Financiële Administratie, Controller en Projectleider.

Op basis van mijn achtergrond mag u vanzelfsprekend gedegen kennis en ervaring verwachten omtrent het opstellen van maand- en jaarcijfers, begeleiden van projecten waaronder het implementeren van ERP pakketten als key-user Finance en overige managementrapportages. 

Soms is mijn rol meewerkend soms die van manager maar altijd betrokken, enthousiasmerend, hands on als het nodig is en actief in de begeleiding om het beste uit de medewerkers te halen. Met parate financiële en fiscale kennis medewerkers direct helpen bij uiteenlopende vraagstukken die ondersteunend zijn aan de afdelings- en/of bedrijfsdoelstellingen.

Voor meer informatie verwijs ik u naar het tabblad Interim Professional of nodig ik u uit direct contact met mij op te nemen.

Ralph de Gooijer | 06-50500961