Finance Force
Finance Force

Zoals u wellicht op mijn homepage heeft gelezen richt ik mij op zowel administratieve als fiscale ondersteuning. U verwacht van een interim professional dat deze meerwaarde biedt, zonder uitgebreid inwerkprogramma. Dit zit enerzijds in mijn persoonlijke eigenschappen en werkervaring, maar zeker ook in permanente educatie.

Met een recent afgeronde fiscale opleiding wil ik nog beter inspelen op de toenemende vraag om niet enkel als Manager Finance een afdeling te leiden, of als Business Controller de AO/IC te optimaliseren, ook het eerste aanspreekpunt te kunnen zijn in fiscale zaken. Verder verdiep ik mij doorlopend in zaken die mij in staat stellen uw onderneming beter te ondersteunen zoals gevorderde Excel cursussen, zaken m.b.t. het begeleiden en coachen van medewerkers en Lean Six Sigma updates.

Recente opdrachtgevers; Bieze Food Group te Nijkerk (13 maanden Hoofd FA en Projectleider), Surtronic Benelux te Hoofddrop (4 maanden Manager Finance) en Postbedrijf Sandd te Apeldoorn (12 maanden Hoofd FA). Vanzelfsprekend is mijn gehele c.v. op aanvraag beschikbaar en zijn van alle opdrachten referenties beschikbaar.

Ik ambieer een brede en afwisselende opdracht waarbij initiatief nemen verwacht wordt binnen een organisatie waar een open cultuur heerst en waardering voor elkaar belangrijk wordt geacht. 

Graag kom ik met u in contact voor een nadere kennismaking.

Ralph de Gooijer

M: 06-50500961

ralph@finance-force.nl

https://nl.linkedin.com/in/financeforce